Etsimme uusia viherrakentamisen osaajia. Hae meille töihin!

Viherrakentaminen

Georos Oy toteuttaa niin uudis- kuin perusparannuskohteiden vaativammatkin viherrakentamistyöt.

Rakentamisen Laatu Ry:n on myöntänyt Georos Oy:lle Rala-pätevyyden, joka kuvastaa yrityksen osaamista, vastuullisuutta ja luotettavuutta.

Viherrakentamisen palvelut

Viherrakentamisen palveluihimme kuuluvat laadukkaasti toteutetut kokonaisvaltaiset viherrakentamisenurakat.

Palveluihimme kuuluvat myös vihertyöt, kuten nurmikoiden perustamiset, puiden ja pensaiden istutukset ja leikkuutyöt sekä kuorikatteiden levitykset.

Teemme monipuoliset kivityöt, kuten kivituhkaukset, luonnonkiveykset ja tukimuurit.

Teemme myös leikkipaikkojen rakentamista sekä leikkivälineiden asennuksia ja kunnostuksia.

Leikkipaikat

Myymme ja asennamme leikkivälineitä sekä teemme niiden kunnostuksia.

Peruspalveluihimme kuuluvat leikkihiekkalaatikoiden hiekkojen vaihdot ja lisäykset sekä laatikoiden ympärysten siistimiset.

Toimitamme ja levitämme myös leikkipaikoille vaadittavat turvahiekat.

Erikoiskalustomme ansioista vaihdot sujuvat nopeasti ja helposti.

Kurtturuusujen poisto

Kurtturuusu on säädetty haitalliseksi vieraslajiksi. Kurtturuusujen kasvatuskielto astui voimaan 1.6.2022. Olemme poistaneet viimeisen parin vuoden aikana asiakkaidemme pihoista tuhansia neliöitä kurtturuusuja.

Poistamme kurtturuusut kustannustehokkaasti.

Pyydä tarjous!

 

Puiden ja pensaiden leikkuutyöt

Suoritamme puiden ja pensaiden leikkuutyöt.

Hankalat köynnöskasvien poistot ja rännien puhdistukset teemme Skylift-henkilönostin ajoneuvolla kätevästi ja turvallisesti.

Maa- ja kiviainesten kuljetukset

Georos Oy myy ja toimittaa maa- ja kiviaineksia pihoihin, puutarhoihin ja rakennustyömaille. Toimitamme niin pienet kuin suuremmatkin määrät ja nostamme sekä levitämme ne kustannustehokkaasti koura-autoilla.

Monipuolinen ja laadukas kuljetuskalustomme takaa nopean ja varman palvelun. Hyvän kaluston ja ammattitaitoisen henkilökuntamme ansioista, toimitukset onnistuvat myös haastaviin ja ahtaisiin paikkoihin, kuten ojien ja aitojen yli sekä monenlaisiin erikoiskohteisiin.

Saatavilla on myös hihna-auto toimitukset sekä erikoistoimitukset pienkoneilla.

Koura-auto kuljetukset

Toimitamme maa- ja kiviainekset kätevästi perille koura-ajoneuvolla. Ajoneuvo on varustettu kouranosturilla, jonka avulla voimme nostaa materiaalin noin 10 metrin etäisyydelle ajoneuvon perästä. Näin materiaali voidaan usein nostaa ja levittää suoraan oikealle paikalle.

Hihna-auto kuljetukset

Teemme helposti rakennuksien välipohja ja sokkelin vierus täytöt hihna-ajoneuvollamme. Hihnan ulottuvuus, noin 15-18 metriä, mahdollistaa pitkän työskentelyetäisyyden. Kiviainekset saadaan näin täsmällisesti oikeaan paikkaan.

Maa-ainesten poiskuljetus

Uusien maa-aines toimitusten yhteydessä kuorimme vanhat maa-ainekset kouralla kätevästi kyytiin ja kuljetamme ne asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

Viherjätteiden poiskuljetus

Noudamme maa-ainekset, kannot, puunkaatojätteet, risut ja puutarhajätteen kätevästi koura-ajoneuvollamme.

Maa- ja kiviainekset

Toimitamme luotettavien kotimaisten valmistajien laadukkaita kasvualustoja ja kuorikatteita. Kauttamme on saatavilla laaja valikoima multia monenlaisiin tarpeisiin.

Kaikki toimittamamme kiviainekset ovat vastuullisesti tuotettuja, ensiluokkaisia ja CE-sertifioituja. Saatavilla on sepeliä, mursketta, soraa ja hiekkaa, kaiken kokoisiin projekteihin.

Siirtonurmi

Toimittamamme kotimainen siirtonurmi on nykyaikainen, ympäristöystävällinen ja nopea ratkaisu puistojen, pihojen tai vaikkapa golfkentän nurmeamiseen.

Hiekoitussepelit ja -siilot

Georos Oy toimittaa hiekoitussepeliä siiloihin ja käsihiekoitusastioihin. Olemme kehittäneet kattavan ja taloudellisen kokonaispalvelun asiakkaille, jotka haluavat antaa hiekoitussepelitoimitusten kokonaisvastuun asiantuntijoillemme.

Vuokraamme ja myymme Geonet-älysiiloja ja vastaamme tarvittaessa niiden huollosta ja kunnossapidosta.

Palveluidemme avulla pyrimme huomioimaan hiekoitussepelitarpeiden voimakkaat vaihtelut eri ajanjaksoina sekä vastaamaan hiekoitussepelin oikea-aikaisesta jakelusta siiloihin ja astioihin.

Hiekoitussepeli toimitukset

Georos Oy on panostanut voimakkaasti hiekotussepelin toimituslogistiikan kehittämiseen. Perehdymme asiakkaidemme yksilöllisiin hiekoitussepelitarpeisiin, jotta pystymme takaamaan luotettavat ja oikea aikaiset toimitukset.

Hiekoitussepelisiilot

Georos vuokraa ja myy älysiiloja, jotka on varustettu Geonet -täyttölogistiikan optimointijärjestelmällä. Järjestelmän ansiosta sekä tilaajalla että urakoitsijalla on mahdollisuus seurata siilojen täyttöastetta reaaliaikaisesti.

Käsihiekoitusastiat

Myymme ja vuokraamme käsihiekoitusastioita sekä toimitamme niihin hiekoitussepeliä.

Ympäristöhuolto

Georos Oy:n henkilökunnalla on vuosikymmenten kokemus ympäristöhuoltoalalla toimimisesta. Tätä kertynyttä kokemusta hyödynnämme tarjoamissamme asiakaslähtöisissä kierrätysratkaisuissa.

Keräyspaperin kierrätys

Palveluihimme kuuluu tällä hetkellä mm. paperinkeräys- ja kierrätyspalvelut pääkaupunkiseudulla sijaitseville taloyhtiöille.

Optimoimme paperinkeräysastioiden tyhjennysvälit ja tyhjennämme astiat rytmin mukaisesti.

Huolehdimme kerätyn materiaalin kierrätyksestä.

Keräysvälineiden myynti ja vuokraus

Toimitamme jätehuollon keräysvälineet asiakkaidemme erityistarpeet huomioiden.

Ympäristöhuollon asiantuntijapalvelut

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön henkilöstömme pitkän ja monipuolisen osaamisen ympäristöhuollon kustannustehokkaiden ja toimivien ratkaisujen hoitamiseksi ja kehittämiseksi.