Etsimme uusia viherrakentamisen osaajia. Hae meille töihin!

Viherrakentaminen

Viherrakentamisen ammattilaiset käytössäsi. Maa-aineksien kuljetuslogistiikka pihoille, puutarhaan ja rakennustyömaille. Georos Oy on vuonna 2011 perustettu luotettava kuljetus- ja logistiikka-alan palveluyritys, joka on erikoistunut maa- ja kiviainesten myyntiin ja toimitukseen sekä ympäristöhuoltopalveluihin.

Pääasiallisena toiminta-alueenamme on pääkaupunkiseutu ja kehyskunnat.
Georoksen vahvuuksia ovat henkilökohtainen asiakaspalvelu ja moderni kuljetuslogistiikka. Yrityksen asiantuntijat luovat yhteistyössä asiakkaan kanssa tehokkaasti ja taloudellisesti toimivan tilaus- ja toimitusketjun ekologisia arvoja unohtamatta.

Asiakkaitamme ovat mm. julkinen sektori (kunnat, kaupungit, seurakunnat), rakennusliikkeet, viherrakentajat, asunto- ja kiinteistöyhtiöt. Yksityisasiakkaita palvelemme verkkokaupassamme.

Maa-ainestyöt

Uusien maa-aines toimitusten yhteydessä kuorimme vanhat maa-ainekset kouralla kätevästi kyytiin ja kuljetamme ne asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

Leikkipihat

Toimitamme leikkivälineitä sekä asennamme ja korjaamme niitä. Olemme myös panostaneet erikoiskalustoon, jolla leikkipaikkojen leikkihiekan vaihdot ja turvahiekan lisäykset saadaan hoidettua kustannustehokkaasti.

Viherrakentaminen

Georos toteuttaa uudis- ja perusparannuskohteiden vaativammatkin viherrakentamistyöt salaojista kivetykseen.

Puiden ja pensaiden leikkuutyöt

Suoritamme köynnöskasvien poistot ja rännien puhdistukset Skylift-kalustolla kätevästi ja turvallisesti.

Viherjätteiden poiskuljettaminen

Noudamme maa-ainekset, kannot, puunkaatojätteet, risut ja puutarhajätteen kätevästi koura-ajoneuvollamme.

Hihna-ajoneuvo toimitukset

Teemme helposti rakennuksien välipohja ja sokkelin vierus täytöt hihna-ajoneuvollamme. Hihnan 19 metrin ulottuvuus mahdollistaa pitkän työskentely etäisyyden ja materiaalia siirtyy täsmällisesti oikeaan paikkaan.

Maa- ja kiviainekset toimitettuna

Georos Oy myy ja toimittaa maa- ja kiviaineksia pihoihin, puutarhoihin ja rakennustyömaille. Toimitamme niin pienet kuin suuremmatkin määrät ja nostamme sekä levitämme ne kustannustehokkaasti koura-autoilla.

Monipuolinen ja laadukas kuljetuskalustomme takaa nopean ja varman palvelun. Hyvän kaluston ja ammattitaitoisen henkilökuntamme ansioista, toimitukset onnistuvat myös haastaviin ja ahtaisiin paikkoihin, kuten ojien ja aitojen yli sekä monenlaisiin erikoiskohteisiin.

Saatavilla on myös hihna-auto toimitukset sekä erikoistoimitukset pienkoneilla.

Maa-ainekset

Toimitamme luotettavien kotimaisten valmistajien laadukkaita kasvualustoja ja kuorikatteita. Kauttamme on saatavilla laaja valikoima multia monenlaisiin tarpeisiin.

Siirtonurmi

Toimittamamme kotimainen siirtonurmi on nykyaikainen, ympäristöystävällinen ja nopea ratkaisu puistojen, pihojen tai vaikkapa golfkentän nurmeamiseen.

Kiviainekset

Kaikki toimittamamme kiviainekset ovat vastuullisesti tuotettuja, ensiluokkaisia ja CE-sertifioituja. Saatavilla on sepeliä, mursketta, soraa ja hiekkaa, kaiken kokoisiin projekteihin.

Talvi ja liukkaudenesto

Georos Oy myy ja toimittaa maa- ja kiviaineksia hiekoitustarpeisiin.

Hiekoitussepeli toimitukset

Hiekoitussepelin toimitus on yksi Georoksen päätoimista. Georos on panostanut voimakkaasti hiekotussepelin toimituslogistiikan kehittämiseen. Perehdymme asiakkaidemme yksilöllisiin hiekoitussepelitarpeisiin ja toimitamme hiekoitussepelin nopeasti ja varmasti.

Hiekoitussepelisiilot

Georos myy ja vuokraa älysiiloja, jotka on varustettu Geonet -täyttölogistiikan optimointijärjestelmällä. Järjestelmän ansiosta sekä tilaaja että urakoitsija kykenevät seuraamaan siilojen täyttöastetta.

Käsihiekoitusastiat

Myymme ja vuokraamme käsihiekoitusastioita sekä toimitamme niihin hiekoitussepeliä.

Infra ja ympäristöhuolto

Georoksen henkilökunnalla on vuosikymmenten kokemus ympäristöhuoltoalalla toimimisesta. Tätä kertynyttä kokemusta hyödynnämme tarjoamissamme asiakaslähtöisissä kierrätys- ja jätehuoltoratkaisuissa.

Kierrätys- ja jätehuolto

Palveluvalikoimaamme kuuluu tällä hetkellä mm. paperinkeräys ja kierrätys sekä voimakkaasti laajentuvat kaupan- ja teollisuuden jätehuoltopalvelut.

Keräysvälineiden myynti ja vuokraus

Toimitamme jätehuollon keräysvälineet asiakkaidemme erityistarpeet huomioiden.

Ympäristöhuollon asiantuntijapalvelut

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön henkilöstömme pitkän ja monipuolisen osaamisen ympäristöhuollon kustannustehokkaiden ja toimivien ratkaisujen hoitamiseksi ja kehittämiseksi.